Sari la conținut

Aly-Maria, o tămăduitoare și clarvăzătoare cu rădăcini adânci în tradițiile ancestrale, își dedică viața armonizării spiritului uman cu ritmurile naturii. Recunoscută pentru intuiția sa extraordinară, ea nu doar prezice viitorul, ci și oferă îndrumări înțelepte pentru cei aflați în căutarea echilibrului interior. Combinând cunoștințele vechi de herbalism cu practici spirituale, Aly-Maria creează remedii naturale ce vindecă trupul și sufletul. Este apreciată pentru abilitatea sa unică de a conecta oamenii cu forțele naturii, promovând o viață echilibrată și plină de sens.

Aly-Maria organizează ceremonii de purificare prin cântec, dans și meditație, ajutând participanții să-și clarifice mintea și emoțiile. Calătoriile ei spirituale i-au deschis calea către înțelegerea profundă a plantelor și a misterelor lumii naturale. În comunitate, este văzută ca un pilon de compasiune și empatie, oferind sprijin celor în nevoie. Ea folosește darurile sale pentru a ajuta la depășirea problemelor emoționale și spirituale, ghidându-i pe oameni către autovindecare și autodezvoltare.

În atelierele sale, Aly-Maria împărtășește înțelepciunea acumulată despre plante medicinale și puterea lor vindecătoare. Crede ferm în armonia dintre minte, corp și spirit, și își dedică timpul pentru a-i învăța pe alții cum să atingă acest echilibru. Prin consultanțe individuale, oferă o perspectivă unică asupra lumii spirituale, combinând tradiția cu inovația și oferind o călăuză de neînlocuit în călătoria spirituală a fiecăruia.

Program: Luni-Duminica 9:00AM – 11:00PM
Telefon: 0734 969 660
Email: contact@tamaduitoarea-alya-maria.eu
Alya Maria: tamaduitoarea-alya-maria@tamaduitoarea-alya-maria.eu